eetcafe
Dag beste Joyce en kok en medewerkers,

Wat hebben wij, mijn vriendin en ik, een heel fijne middag/avond gehad tijdens het eetcafe. Behalve dat de maaltijd super was voorbereid, was het ook een gezellig samenzijn en dat alles voor maar 5 euro. Dit is wel een laag bedrag voor het lekkere eten.

Het juiste aantal mensen, niet een te grote groep en jullie medewerkers, aan iedere tafel vertegenwoordigd, helemaal super. Ik vond het reuze fijn en het is veel leuker dan alleen te zitten eten en tv kijken. Ik hoop dat ik weer tijdig kan inschrijven voor een volgende keer, maar ik gun het een ander ook die het voor het eerst doen en zij zullen er geen spijt van hebben. Het eten was buitengewoon naar smaak en dank jullie allen hartelijk.
Marie
Een deelneemster

Iedereen is welkom om te komen eten in Het Eetcafé. Mensen die het gezellig vinden om andere mensen te ontmoeten en met hen in gesprek te komen. Leeftijd, alleenstaand of gezin spelen geen rol. Het leuke aan de maaltijd is, dat ze de kans biedt om kennis te maken met oude en nieuwe dorpsgenoten. Het menu varieert elke keer en bestaat uit 3-gangen en koffie of thee. Kijk hier voor foto’s.

Het Eetcafé is geopend op de 1ste dinsdag van de maand (kan afwijken i.v.m. schoolvakanties). Aan de rechterkant zie je een overzicht van de data waarop Het Eetcafé haar deuren opent.

Eetcafé Open Hof

Wij vragen een bijdrage van 5 euro per persoon, maar mocht dit een belemmering zijn dan kunt u zich toch rustig aanmelden.

Aanmelden kan tot en met de vrijdag voorafgaand aan Het Eetcafé via Joyce Sierink (tel. 06-49635437) of eetcafe@openhof.com. Dieetwensen kunt u bij aanmelden doorgeven.

Het Eetcafé wordt gehouden in Open Hof aan de Raadhuisstraat 3 in Hillegom en start om 18.00 uur. De deuren zijn vanaf 17.30 uur open.