eetcafe
Dag beste Joyce en kok en medewerkers,

Wat hebben wij, mijn vriendin en ik, een heel fijne middag/avond gehad tijdens het eetcafe. Behalve dat de maaltijd super was voorbereid, was het ook een gezellig samenzijn en dat alles voor maar 5 euro. Dit is wel een laag bedrag voor het lekkere eten.

Het juiste aantal mensen, niet een te grote groep en jullie medewerkers, aan iedere tafel vertegenwoordigd, helemaal super. Ik vond het reuze fijn en het is veel leuker dan alleen te zitten eten en tv kijken. Ik hoop dat ik weer tijdig kan inschrijven voor een volgende keer, maar ik gun het een ander ook die het voor het eerst doen en zij zullen er geen spijt van hebben. Het eten was buitengewoon naar smaak en dank jullie allen hartelijk.
Marie
Een deelneemster

Samen lekker eten is in culturen over de hele wereld een populaire aangelegenheid. Ook bij Open Hof vinden we samen eten een heel leuke bezigheid. Daarom organiseren we elke 1e dinsdag van de maand Het Eetcafé.

Het maakt niet uit of je alleen, met je hele gezin of met vrienden naar Het Eetcafé komt. Een van de dingen die wij er juist zo leuk aan vinden is dat je elke keer weer nieuwe mensen ontmoet. Ook voor nieuwe bewoners van Hillegom is Het Eetcafé dus een goede aanrader! 

Het menu varieert elke keer en bestaat uit 3-gangen en koffie of thee. Kijk hier voor foto’s. Het Eetcafé is geopend op de 1ste dinsdag van de maand (kan afwijken i.v.m. schoolvakanties). In de agenda zie je de data waarop we open zijn.

Eetcafé Open Hof

Wij vragen een bijdrage van 5 euro per persoon, maar mocht dit een belemmering zijn dan kunt u zich toch gerust aanmelden.

Aanmelden kan tot en met de vrijdag voorafgaand aan Het Eetcafé via Joyce Sierink (tel. 06-49635437) of eetcafe@openhof.com. Dieetwensen kunt u bij de aanmelding doorgeven.

Het Eetcafé is in Open Hof aan Raadhuisstraat 3 in Hillegom en start om 18.00 uur. De deuren zijn vanaf 17.30 uur open.