Ladies Night

4x per jaar organiseert Beloved een Ladies Night. 

ladies night
beloved bollenstreek

Bij Beloved willen we vrouwen verbinden. Door, voor en met elkaar laten zien dat iedere vrouw uniek en geliefd is. Dit willen we doen door het organiseren van gezellige momenten als vrouwen onder elkaar. Even geen dagelijkse beslommeringen, moeilijkheden en stress. Met elkaar samen zijn en serieuze gesprekken voeren over de moeilijke dingen die ons bezighouden maar ook ff lekker (bij)kletsen, wat drinken oftewel ONTSPANNEN.

Vaak nemen de dagelijkse zaken ons zo in beslag en nemen we geen tijd voor onszelf. Dit is juist zo belangrijk omdat, als we deze tijd wel nemen, we dan vaak ook anders gaan leven. We worden misschien vrolijker, liefdevoller, geduldiger. We kunnen van en met elkaar leren en het geeft steun om met andere vrouwen na te denken over de dingen die ons bezig houden.

Waarom willen wij dit?
Vrouwen in de bijbel krijgen een centrale plaats. Als je kijkt naar de bloedlijn van Jezus zie je dat de bijbel een aantal vrouwen noemt als voorouders van Jezus. Dit zijn Tamar, Rachab, Ruth en Badseba. Natuurlijk mogen we daarin ook Maria niet vergeten. Zij was een dochter van Joachim en Anna en verloofd met Jozef. God gebruikte alledaagse vrouwen als voorouders van Jezus. Omdat Hij hen lief had!

Als we dit doortrekken naar vandaag mogen wij daaruit leren dat God ook ons lief heeft. Gewoon om wie we zijn. Met al onze issues, onhebbelijkheden en gedoe. In welke fase van ons leven we ook zitten.

Bij Beloved zijn we er van overtuigd dat dit niet altijd makkelijk is maar we mogen wel weten dat dit is waar Hij gelukkig van wordt. We mogen elkaar lief hebben omdat Hij ons lief heeft!
Liefs, Marije, Mariska, Florentine & Marga

Koffiemomentje

Soms heb je behoefte aan even een moment voor jezelf. Zeker als je ervaart dat er thuis en op je werk veel van je verwacht wordt.

Wil je even de deur uit en leuk gezelschap van andere vrouwen? Kom eens naar ons koffiemomentje 1x per 2 weken.

Coffee (or tea) first – then te world

Geniet met andere vrouwen en moeders van elkaars gezelschap, terwijl de kinderen ondertussen met elkaar spelen. Even opladen bij elkaar en God zonder verplichtingen.

Kijk in onze agenda wanneer je welkom bent van 9.30-11.00 uur aan de Raadhuisstraat 3! En neem je vriendin/buurvrouw/kennis mee 🙂

koffiemomentje